måndag 28 februari 2011

Capricciosa (och vegetarisk till dig Amelie)



Imorgon blir det en rolig dag tror jag, det känns så.
Jag kör direkt som sagt till Ystad för föreläsning på redaktionen där.
Lunch med fotograferna och sen snabbt tillbaka för ett möte klockan 14:00.
Efter jobbet vid 17:30 så kör vi igång vårens "nya" grej som jag kallar kunskapskväll.
Förra året hade vi biokväll men nu ska vi försöka lära oss dom där grejerna som vi så ofta säger...
- Vi borde, man skulle och sånt snack du vet.
Imorgon är det alltså dags för årets första och då tar vi, vi som vill alltså, det är frivilligt oss an Final cut.
Förra våren skulle den eminenta Kristoffer Hellman lära oss men tiden gick och det glömdes bort.
Så dumt.
Nu tar vi tillfället i akt att låta vår ena praktikant Daniel Ekbladh lära oss det han kan i programmet.
Att filma en snutt, få in det i programmet, klippa och sen exportera det.
Vi måsta över tröskeln här känner jag. Det ska bli roligt som bara den.
Nu har jag själv varit inne och fuskat en hel del i programmet men det blir väldigt fint att ha en expert.
Jag förbereder grymt vassa frågor till honom...
Till detta serveras pizza. Jag har räknat ut det att pizza och datorer går lika fint ihop som ostbågar och en iPad.
Men det bjuder vi på åtminstone. Nu hoppas jag att det kommer några kollegor bara.
Första tisdagen i april är det dags igen. Då blir det en ny kunskapskväll och vad temat blir då får du se.
Håll ut.


Vår praktikant Daniel Ekbladh ska lära oss.

2 kommentarer:

FotoSell sa...

man blir avundsjuk...hade gärna varit med.....

Ha det så kul

Rickard Sellman
(han på Liseberg:-))

Lars D sa...

Hej Richard

Vad roligt att du hör av dig.
Haha, ja det var fint, bra jobbat av Daniel.

/LarsD

Om mig

Malmö, Skåne, Sweden