tisdag 28 februari 2012

Nu har du chansen att påverka.

Hej PFK-vänner!
Snart är det dags för PFK's årsmöte och till det har jag blivit ombedd av PFK Sverige att skapa en framtidsgrupp som ska komma med förslag om hur vi i PFK kan ta PFK och Åretsbild vidare in i framtiden. Jag hoppas att så många som möjligt som har framtidsidéer är med i gruppen. Så att vi kan komma med förslag som är förankrade hos medlemmarna. Har du ideer och vill vara med i gruppen. Maila mig före den 5 mars!
Tanken är att dom som är intresserade av att vara med samlas via skype - eller personligen - i Stockholm under en dag, så att vi kan bolla fram ideer om framtidens PFK och Åretsbild. Idéerna denna dag kommer sen att presenteras på årsmötet den 16 mars och där beslutas om och hur förslagen ska hanteras.
Eftersom vi inte har fått några pengar till denna grupp så sker arbetet på frivillig basis och utan ersättning för mat, resor och andra kostnader. Men jag hoppas det inte får er att backa för att engagera er i PFK's framtid.

Alla är som sagt välkomna att delta i detta möte och kan komma med ideer.

Mötet kommer att äga rum den 10 eller 11 mars beroende på vilken dag som passar dom deltagande bäst.



Vänliga hälsningar

Martin von Krogh

2 kommentarer:

Angelica sa...

En idé kan ju vara att faktiskt se till att er ansökningssystem för nya medlemmar kommer upp i hastighet. Har ansökt 3 eller 4 gånger och har trots två referenser ännu inte fått svar om min ansökan är godkänd (de första gångerna verkade ansökan inte ens ha gått in i systemet, trots att jag har fått mail om att ansökan har tagits emot). Eller vill ni inte ha nya medlemmar i PFK?

Lars D sa...

Hej Angelica

Ja, det är ju för dåligt. Jag ska gå på ett årsmöte samma dag som ÅB är och tar upp det då.

/LarsD

Om mig

Malmö, Skåne, Sweden